Conference League

Βασικοί οι Παυλίδης-Χατζηδιάκος για την Άλκμααρ: Οι ενδεκάδες των αγώνων του Conference League

Οι Βαγγέλης Παυλίδης και Παντελής Χατζηδιάκος θα είναι στο αρχικό σχήμα για την αναμέτρηση της Άλκμααρ στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Οι ενδεκάδες των αγώνων του Conference League.

Με τους Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκο θα παραταχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ η Άλκμααρ, για το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Conference League.

Το παιχνίδι αναμένεται να ξεκινήσει στις 22:00, όπως και το Φιορεντίνα-Βασιλεία, το οποίο είναι το ζευγάρι του άλλου ομίλου.

Οι ενδεκάδες του Γουέστ Χαμ-Άλκμααρ:

Γουέστ Χαμ (Ντέιβιντ Μόγιες): Αρεολά, Κρέσγουελ, Αγκέρντ, Ράις, Ζουμά, Κέρερ, Μπενραχμά, Σούτσεκ, Πακετά, Αντόνιο, Μπάουεν.

Άλκμααρ (Πάσκαλ Γιάνσεν): Ράιαν, Μπεκαβάρα, Μπεουκέμα, Χατζηδιάκος, Ντε Βιτ, Κλάσι, Μάινανς, Ρέιντερς, Όντγκαρντ, Παυλίδης, Φαν Μπρεντερόντε.

Οι ενδεκάδες του Φιορεντίνα-Βασιλεία:

Φιορεντίνα (Βιντσέντζο Ιταλιάνο): Τερατσάνο, Μπιράγκι, Ρανιέρι, Μαρτίνες Κουάρτα, Ντοντό, Μαντράγκορα, Άμραμπατ, Μποναβεντούρα, Γκονσάλες, Ικονέ, Καμπράλ.

Βασιλεία (Χάικο Βόγκελ): Χιτζ, Λανγκ, Άνταμς, Πελμάρντ, Εντόι, Ντιουφ, Τζάκα, Μπούργκερ, Καλαφιόρι, Ογκουστέν, Αμντουνί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x